Accountmanager Media

  • Sales
  • Haarlem, Nederland

Accountmanager Media

Functieomschrijving

Advertising maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Noem ons wat je wilt: mediabedrijf, creatief bureau, digital agency, zolang je maar weet dat we e-commerce bedrijven helpen uitzonderlijk te zijn. Dat doen we vanuit Haarlem met ruim 100 collega’s. Lees: data-analisten, creatives, accountmanagers, marketeers, gamers, bloggers, vloggers en videomakers. Kom jij ons accountmanagement team versterken? Lees dan verder.

Je mag best Kieskeurig zijn.

Gewoon werk is er genoeg. Dit is echt een topjob. In een team van 6 sterke accountmanagers werken jullie voor Kieskeurig.nl. Je adviseert klanten door hun marketing- en salesdoelstellingen te vertalen naar een passend mediaplan. Dit gaat van contentmarketing tot doelgroep- en marktonderzoek en van het analyseren van data tot aan grote displaycampagnes. Je bent doortastend en weet de onderliggende behoeften van je klant te achterhalen. Termen als native content, viewability en CPM zijn jou bekent. Jij vertaalt alle inzichten naar slimme adviezen om je klant te verrassen en de poort te openen naar mooie producties. Je sluit de contracten af, bewaakt de planning en bent trots op het resultaat: een creatieve en effectieve campagne.

Dit heb je nodig om succesvol te zijn.

Papiertjes zijn belangrijk. Nog liever kijken we naar wie je bent en wat je kan. De sfeer bij ons is vol energie, dus mooi als jij ook graag gas geeft, ondernemend bent en ons inspireert. Voor deze baan heb je vijf jaar relevante ervaring nodig. Je bent fantastisch op de klantrelatie en het strak houden van de planning. Ook volg je graag de nieuwe media-ontwikkelingen én ben je iemand die makkelijk en overtuigend communiceert.

Functievereisten

Hier kom jij vast je bed voor uit.
De setting is wat je verwacht: dynamisch, inspirerend en fun. Daag een collega uit voor een potje pingpong. Tap een pilsje in onze bar. Pak een snelle snack in onze cafetaria. En natuurlijk... 

+ Salaris, pensioen, vakantiedagen, allemaal prima geregeld.
+ 100 creatieve, content gedreven collega’s.
+ Serieus goede koffie (of thee!) en surprise BBQ’s.
+ Veilige werkplekken, een bijdrage voor het thuiswerken en flexibele werktijden.
+ Waanzinnige uitjes: van uitbundige skitrips tot een grachtentocht met onze eigen supersloep.
- Wij houden best wel van practical jokes.
- Ok, ok. Onze vrijdagmiddagborrel is tegenwoordig virtueel maar zeker niet minder gezellig.

Kom maar door met jouw reactie.
Reageer direct of stuur snel je cv of LinkedIn-profiel naar recruitment@reshift.nl. Liever eerst meer info? Bel of app dan 06-53478895. Susanne vertelt je graag meer over de vacature.