Freelance Content-/ Projectcoördinator

  • Marketing
  • Haarlem, Nederland

Freelance Content-/ Projectcoördinator

Functieomschrijving

Voorop lopen in media-innovatie. Dat is typisch Reshift. Met marktleiders als Zoom.nl, Kieskeurig.nl, Computer!Totaal, Power Unlimited en vele andere aansprekende merken bereiken wij maandelijks 8 miljoen mensen. Ooit hoofdzakelijk via tijdschriften, nu ook online met onze prijsvergelijkers, livestreams en interactieve e-learningplatformen. Om ons redactieteam te versterken zoeken wij hulp. Ben jij een freelance content-/projectcoördinator met eindredactionele ervaring? Lees dan even mee.


Interactief leren
Onze groeibriljanten zijn Zoom Academy & Tech Academy. Gericht op fotografie en technologie. Twee domeinen, één doel: cursisten vooruit helpen via slimme interactieve cursussen. Samen met een team enthousiaste content creators regisseer jij content die duizenden gebruikers te zien krijgen. Dat is pas impact!
Online leren is dé trend. Met onze Zoom- & Tech Academy loop je mee in de voorhoede van de media-innovatie. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en redigeren van cursussen maar werkt ook mee aan de lancering van een nieuwe cursus aan de Zoom- of Tech Academy. Je bent sterk op de inhoud, maakt je snel nieuwe materie eigen en hebt een ongenade loze interesse in tech of foto. Ben je zo thuis in het onderwerp dat je zelfstandig – op basis reeds beschikbare content – nieuwe cursussen kunt maken, dan is deze rol perfect voor jou.

Vereisten

Dit breng jij mee.
+ Misschien een open deur maar jij hebt interesse in fotografie of de nieuwste technologie :)

+ Jij weet op basis van data cursusonderwerpen te finetunen.

+ Je gaat zelfstandig aan de slag met content en auteurs en weet op basis hiervan cursussen te maken.

+ Jij bent het middelpunt in de productie van een cursus en zorgt dat de productie soepel verloopt.
+ Naast coördineren heb je een uitstekend gevoel voor taal en teksten redigeren.
+ Liggen jouw roots in het onderwijs dan is dat een pré.

Dit is wat wij bieden.
+ Een passend dagtarief.
+ 100 creatieve content gedreven collega’s.
+ Meebouwen aan een high-tech platform.
+ Een freelance opdracht waar je écht impact kan maken op duizenden gebruikers.
+ Je bouwt aan jouw portfolio met opdrachten waar je blij van wordt.

Kom maar door met je sollicitatie.

Stuur je ons gelijk jouw LinkedIn-profiel? Eerst even bellen of appen kan natuurlijk ook op 06-53478895. Susanne vertelt je graag meer over onze teams en de freelance vacature.