SEA Specialist

Functieomschrijving

Advertising maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Met marktleiders als Kieskeurig.nl, Power Unlimited, Gamer.nl en vele anderen bereiken wij maandelijks zo’n 8 miljoen mensen. Wij vormen een hecht team van data-analisten, marketeers, gamers, creatieven, maar óók bloggers, vloggers en videomakers. Samen ontwikkelen wij mediaproducten voor alle dragers - papier, tablet, internet en video.


Let’s get digital

Wij zijn één team met één doel: campagnes maken met impact. Dat doen we met zo’n 100 mensen - voor hele diverse communities. Van die hard gamers, shoppers en fotografie-enthousiastelingen tot tech-junkies en moeilijk bereikbare developers. Als SEA Specialist kom je terecht in een jong, energiek en ervaren marketingteam. Je krijgt een flink advertising budget en gaat aan de slag met SEA campagnes voor onze snelstgroeiende doelgroep: shoppers. Jij wordt verantwoordelijk voor het bedenken van SEA-strategieën voor labels als Kieskeurig.nl, BesteProduct.nl of Wasmachines.nl. Je weet per label de juiste tools in te zetten en weet zo altijd het maximale uit campagnes te halen. Je gaat (nog meer) leren over campaign-, feed- en bid management, het gebruik van scripts en het opzetten van nieuwe accounts. En dat komt goed uit want dat is precies wat jij interessant vindt.

Vereisten

Dit bied jij:

+ Je hebt sowieso een jaar ervaring als SEA specialist of consultant.

+ Jij wil graag werken met budgetten van 5 tot 8 mln euro per jaar.

+ Je vreet data (net als wij :)

Dit is wat wij bieden:
+ Goed salaris en competitieve voorwaarden.
+ Laptop en telefoonvergoeding.
+ 100 creatieve content gedreven collega’s.
+ Een werkplek met alle toeters en bellen.
+ Vrijheid, thuiswerken en flexibele werktijden.
+ Serieus goede koffie en surprise BBQ's.
+ Toffe uitjes: van uitbundige skitrips tot een grachtentocht met onze eigen supersloep.
- Wij houden best wel van practical jokes :(
- Ok..ok...er staat 's ochtends weleens een kleine rij voor onze verse koffie en thee bar.

Meer weten?
Mooi! Stuur je ons jouw cv? Eerst even bellen of whatsappen kan ook op 06-53478895. Susanne de Jong vertelt je graag meer over onze teams en de vacature.